info - B design

B design - Art Of Living

B design, obrt za uređenje

Varaždinska 88
42220 Novi Marof

info(@)b-design.hr

www.b-design.hr

Pošaljite poruku:

Kontakt informacije

Molimo Vas da se najavite prije dolaska.

Adresa

Varaždinska 88, 42220 Novi Marof

Radno vrijeme

pon - pet : 09,00 - 14,00 sati

Radno vrijeme:


pon - pet : 09,00 - 14,00 sati
(najava- ograničeno zbog terenskih obaveza)

Gdje smo:

OK, sada bi trebali nešto reći o nama…

B design je mala tvrtka za postavu instalacija grijanja i hlađenja, pružamo visokokvalitetne usluge instaliranja, održavanja i popravka sustava grijanja i hlađenja za domove, poslovne prostore i industrijske objekte. Naše usluge uključuju postavljanje sustava za grijanje, hlađenje, ventilaciju i klimatizaciju, kao i pružanje usluga održavanja i popravka postojećih sustava.

B design se posebno ističe po kvaliteti usluga koje pružaju i prilagođavaju ih potrebama svakog klijenta. Naši zaposlenici i suradnici su dobro obučeni i iskusni, pa klijenti mogu biti sigurni da će rad biti izveden brzo i efikasno. Osim toga, koriste najnovije tehnologije i opremu kako bi osigurali najvišu moguću energetsku učinkovitost i dugotrajnost sustava.

Klijenti koji surađuju sa nama mogu računati na vrhunsku uslugu od početka do kraja, uključujući savjetovanje, planiranje i projektiranje instalacija, izvođenje radova te podršku i održavanje nakon instalacije. Sve u svemu, B design je izvrsna opcija za sve one koji traže kvalitetnu i pouzdanu uslugu za instaliranje i održavanje sustava grijanja i hlađenja.

B design

Varaždinska 88
42220 Novi Marof
Hrvatska

Uvijeti prodaje
Zaštita podataka

Zapratite nas: